Susana Borras

 

Jeg har altid været fascineret af de klassiske fotografer som Cartier-Bresson, Robert Capa, Man Ray og Dorothea Lange. Blandt de nulevende fotografer er Sebastiao Salgado, Jimmy Nelson,
Martin Parr og Steve McCurry mine absolut favoritter. Ud over at se på deres bøger og udstillinger, har jeg altid selv været et aktivt fotograf. Overgangen til digital var dog ikke helt nem. I starten af 2000’erne var digitalkameraerne alt for langsome og redigeringsprocessen meget frustrerende. Nu er den digitale verden på et helt andet niveau, og jeg er glad for at følge med den tekniske udvikling. Gennem mange år har familien være min speciale, men efter at børnene er blevet store, har mine fotografiske motiver ændret sig.

Nu er jeg glad for forskellige stilarter: Naturen, portrætter, street fotografi med mere. Når min job tillader det, rejser jeg med mit kamera under armen og nyder at komme tæt på andre mennesker og steder. For mig er fotografi den bedste måde at leve livet. Life through a camera lens.