40 års jubilæum

 

Vores udstilling er nu afsluttet

 

FW07

 

Det totale besøgstal har været over 1600 på de 14 dage, udstillingen har varet.

Vi havde en konkurrence, hvor man kunne stemme om, hvilket billede, man synes var det bedste – og
vinderen blev Bo Svensmark, der stemte på Finns billede i stor størrelse:

 

Vinderbilledet

 

 

 

 

Efter at samtlige stemmer er talt op,
kan vi også kåre udstillingens mest populære billede

Det er Bjarnes dejlige billede fra Cuba – Et hårdt arbejdsliv.

 

 

 

 Her kan du se Alle billeder fra udstillingen

 


 

Om udstillingen "Indtryk / Udtryk – virkeligheden i glimt"plakat260514

Lyngby Fotoklub har 40 års jubilæum i år, og det bliver markeret med udstillingen "Indtryk / Udtryk – virkeligheden i glimt", der finder sted på Staldloftet på Sophienholm fra 7. til 21. september.
Dagligt inkl. weekend 11-17, torsdag 11-19, mandag lukket. Gratis entré.

Udstillingen, der præsenterer over 160 fotos, kommer vidt omkring – både genremæssigt og geografisk. Fra naturens betagende og forunderlige storhed, fanget både gennem makrofotografiet og det traditionelle naturfotografi til portræt, arkitektur, urban explorer og intense rejse- og reportagefotos. Fra fjerne og eksotiske himmelstøg til naturen omkring Lyngby.

Titlen "Indtryk / Udtryk – virkeligheden i glimt" afspejler udstillingens bredde, men også den kendsgerning, at fotografiet altid kun kan opfattes som udsnit af den virkelighed, der omgiver os. Og vel at mærke udsnit, der alene er bestemt af fotografen bag kameraet. Vi opfatter verden omkring os forskelligt, og hver har sine egne fokuspunkter. Det, der gør indtryk på den ene, bliver måske knapt bemærket af den anden. Vi fanger indtrykkene med kameraet og tilføjer dem vores eget udtryk i den digitale efterbehandling. Udstillingen er med andre ord en samling af virkelighedsglimt, set, samlet og fortolket af klubbens forskellige medlemmer.

Udstillingen henvender sig til dig, der er nysgerrig efter at opleve nuet og verden omkring dig fra nye vinkler. Men den henvender sig også til dig, der selv fotograferer, og har lyst til at blive inspireret. Kom og oplev over 160 nøje udvalgte "fotografiske nedslag" og få et indtryk af bredden i Lyngby Fotoklubs arbejde. Rigtig god fornøjelse.

Lyngby Fotoklub juni 2014